Dobro došli u HR UNITY GROUP

Vaša platforma za jedinstvo i napredak u ugostiteljskoj industriji!

Naša misija

HR UNITY GROUP

Dobrodošli u Hr Unity Group – vašu platformu za jedinstvo i napredak u ugostiteljskoj industriji!

U srcu našeg rada je vizija stvaranja snažne veze između ugostiteljskih profesionalaca i poslodavaca, pružajući inovativne alate i resurse koji će oblikovati budućnost ugostiteljske industrije.

Uvereni smo da je ugostiteljstvo mnogo više od običnog serviranja hrane i pića. To je umetnost stvaranja ukusnih obroka, pažljivim odabirom sastojaka,negovanjem tradicije,ali i kvalitetnom uslugom koja to sve upotpunjuje. Naša misija je podrška onima koji dele tu strast i žele da steknu znanje, unaprede veštine i pronađu svoje mesto u svetu ugostiteljske ekspertize.

Nešto više o platformi

HR UNITY GROUP

Odeljak za zaposlenje na našoj platformi je srce naše misije. Kroz jednostavnu i intuitivnu platformu, poslodavci će moći da pronađu najbolje kandidate za svoj tim. Sa velikom bazom podataka talentovanih profesionalaca iz oblasti ugostiteljstva, imate priliku da pregledate njihove biografije, proverite njihovo iskustvo i veštine, i pronađete one koji se savršeno uklapaju u vaše potrebe.

Za poslodavce, naša platforma pruža jednostavan pristup bazi podataka sa detaljnim profilima radnika. Možete pregledati njihove veštine, radno iskustvo i reference kako biste doneli informisanu odluku o zapošljavanju. Takođe, imate mogućnost direktnog kontaktiranja kandidata koji vas interesuju i zakazivanje sastanaka sa potencijalnim radnicima.

S druge strane, za radnike iz ugostiteljstva, naša platforma pruža priliku da istražite širok spektar poslovnih prilika, kako u inostranstvu tako i u Srbiji. Možete se registrovati kao korisnik, kreirati svoj profil, istaknuti svoje veštine i iskustvo, i na taj način biti na korak od novog posla. Naša ciljna publika je raznolika, obuhvatajući iskusne profesionalce, kao i one koji tek započinju svoju karijeru u ugostiteljstvu.

Još nešto nas ističe iz mnogoštva drugih, a to je saradnja sa ozbiljnim partnerima iz inostranstva. Koji su u nama prepoznali ozbiljnost i pravu ideju koja će im rešiti glavni problem u poslovanju.

Šta još možete očekivati od nas

HR UNITY GROUP

Svesni smo izazova sa kojima se suočavaju ugostiteljski preduzetnici i menadžeri u pronalaženju kvalifikovanog osoblja. Zato smo razvili uslugu consultinga koja vam pruža stručne savete i podršku za sve aspekte vođenja kuhinje. Naš tim stručnjaka je tu da vam pomogne u upravljanju operacijama kuhinje, meniju, nabavci, upravljanju osobljem i drugim izazovima sa kojima se svakodnevno suočavate. Naš cilj je da vam pružimo alate i resurse koji će vam pomoći da uspešno rastete i ostvarujete svoje poslovne ciljeve.

Pružamo vam sigurnu i pouzdanu platformu za komunikaciju i transakcije. Sve informacije su zaštićene i čuvaju se sa najvišim standardima bezbednosti.

Ujedinjeni u istom cilju, a to je podizanje kvaliteta ugostiteljskih usluga, kao i podizanje kvaliteta radnog okruženja za ugostiteljsko osoblje.