Registruj se

Prijavi se za posao

Odeljak pronađi radnika na našoj platformi je srce naše misije i zamišljen je kao pomoć svim poslodavcima u Srbiji. Pronađite one koji se savršeno uklapaju u Vaše potrebe.

Svesni smo izazova sa kojima se suočavaju ugostiteljskih preduzetni i menadžeri u pronalaženju kvalifikovanog osoblja. Zato Vam nudimo inovativno rešenje za Vaše probleme.

Popunite formu sa relevantnim informacijama, i sačekajte aktivaciju. Nakon toga možete krenuti u pronalazak idealnog kandidata za Vašu firmu.

Prijavi se za posao

Naša platforma je specijalno dizajnirana kako bismo povezali ugostiteljske radnike. tj.Vas sa poslodavcima iz cele Srbije koji traže radnike u ugostiteljstvu. Bez obzira na Vaše iskustvo ili školu,jer smatramo da za svakoga postoji rešenje.

Pridruživanje našoj zajednici je jednostavno. Samo se prijavite i postanite naš član, a zatim izvršite plaćanje godišnje članarine. Nakon toga, otvorite vrata neograničenim mogućnostima u svetu ugostiteljstva.!

Vaš profil će biti vidljiv svim poslodavcima koji koriste našu platformu u potrazi za talentima poput Vas. Ali to nije sve!

Verujemo u vaš uspeh i angažovani smo da vam pružimo podršku u ostvarivanju vaših ciljeva. Naša stručna ekipa je tu da odgovori na sva Vaša pitanja,  pruži vam savete za karijeru i pomogne Vam da se istaknete među konkurencijom.

Radujemo se što ćete se pridružiti našoj zajednici i biti deo dinamičnog sveta ugostiteljstva. Vaša strast i talent su dobrodošli, a mi smo tu da vas podržimo na svakom koraku na putu ka uspehu.